Külső homlokzati látványtervek

Belső terek, Enteriőrök látványtervei

Bútorok, Tárgyak látványtervei

Marketing alaprajzok

Logó, Grafika, Arculati kézikönyv

Névjegykártya, Szorólap, Katalógus

Teljeskörű építészeti és belsőépítészeti 3D látványtervezést kínálunk beruházóknak, gyártóknak és forgalmazóknak, tervezőknek és magánszemélyeknek is.

 • Családi házak

 • Társasházak és lakóparkok

 • Étterem, kávézó, üzlet, iroda

 • Lakberendezőknek, Építészeknek

 • Konyhabútor, Fürdőszoba, tárgyak

 • Logó, Katalógus, Grafika

 • 3D Animációk

 • Kiállítás stand látványterve

 • Marketing alaprajzok

 • Látványtervezés Beruházóknak

  Mit szólna hozzá, ha sokkal gyorsabban és nagyobb profittal  tudna ingatlanokat értékesíteni?

  Látványterveink segítségével eredményesebben értékesítheti ingatlanát! 

  Teljeskörű  építészeti és belsőépítészeti 3D látványtervezést kínálunk beruházóknak és ingatlanosoknak.

  Látványtervekkel és esetleg új alaprajzi elrendezéssel mutatjuk be a lakásban rejlő lehetőségeket. Ebben az esetben a hozzáadott érték a látványterv, mely alapján a megrendelő jobban látja, mit is lehet kihozni a lakásból. A befektetőnek és az ingatlanosnak is nagyon előnyös, hiszen a minőségi látványtervek alapján sokkal eredményesebben tudja hirdetni az ingatlant.

  A látványtervezés ebben az esetben nagy segítség a kivitelezőnek is, hasznos az egyeztetések során, de mégis a legnagyobb előnye, hogy a kivitelezés alatt álló ingatlant akár hónapokkal a kész állapot előtt be tudjuk mutatni az érdeklődőknek.

  Napjainkban a beruházások megkezdése előtt szinte minden esetben készül 3D látványterv. Ezek többsége még az adott épület puszta megjelenítésére koncentrál. Ezen túlmenően a legjobb, fotórealisztikus látványtervekképesek egy életérzés, hangulatvilág visszaadására. Munkánk során ennek elérésére törekszünk, mivel ezáltal versenyelőnyhöz juttathatjuk partnereinket. Ebben szeretnénk partnerei lenni. Reméljük az általunk képviselt minőség és látványvilág találkozik elvárásaival és a jövőben Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük!

  Felkeltettük érdeklődését?
  Kérje részletes tájékoztatónkat szolgáltatásainkról.

 • Látványtervezés Gyártóknak és Forgalmazóknak
  Elgondolkodott már azon, hogy Európa vezető termék gyártói miért használnak látványtervekből felépített termék katalógust?

  Látványterveink segítségével  a termék legyártása nélkül, több anyag és szín változatban elkészítjük a terméke 3D modeljét. A környezetben található tárgyakat, díszítést nem kell megvásárolni, hiszen “a látványtervezett virág nem szárad el”.

  A cél a jövő valóságának megmutatása, körüljárhatóvá tétele. A látványterv anyagát a megbízó több formában is kérheti, hiszen fotórealisztikus képek, animációk, mozgatható modellek, internetes honlapok is megalkothatók.

  Komplex szolgáltatásaink átfogják az építészet, belsőépítészet, 3D animáció és multimédia széles skáláját költséghatékony megoldásokkal.

  Az esetek nagy többségében elmondható, hogy a környezetbe helyezett termék látványtervekkel jobban tudnak azonosulni a vevők, tehát az így felépített termék katalógus marketing szempontból jobb, hatékonyabb értékesítést tesz lehetővé.

  Reméljük az általunk képviselt minőség és látványvilág találkozik elvárásaival és a jövőben Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük!

  Felkeltettük érdeklődését? 
  Kérje részletes tájékoztatónkat szolgáltatásainkról.

 • Látványtervezés Lakberendezők, Építészek és Belsőépítészek részére
  Tedd munkáidat még látványosabbá profi látványtervekkel!

  Megfigyelted már, hogy egyre gyakrabban használnak a lakberendezéssel és belsőépítészettel foglalkozó cégek látványterveket fotó vagy kézzel rajzolt tervek helyett?

  A lakberendezők és a belsőépítészek számára nem idegen dolog a látványterv készítés, azonban az általuk használt CAD rendszerek nem nyújtanak olyan átfogó  lehetőségeket, mint a látványtervezésre fejlesztett 3D modellező programok, így azokkal nem készíthetők olyan mértékben valósághű látványtervek.

  Gyakran találkozunk olyan tervezőkkel, akik vagy kézzel rajzolnak, vagy nincs idejük ilyen minőségű terveket készíteni, azonban szeretnének fotórealisztikus terveket adni az ügyfelüknek.

  Reméljük az általunk képviselt minőség és látványvilág találkozik elvárásaival és a jövőben Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük!

  Felkeltettük érdeklődését?

  Kérje részletes tájékoztatónkat szolgáltatásainkról.

 • Magánszemélyeknek
  Mire szolgál a lakberendezés és látványtervezés?

  A látványterv készítése során szárnyalhat a képzelet, hiszen izgalmas elemek, magas szintű effektek megvalósítására nyílik lehetőség.  Ezen túlmenően a legjobb, legélethűbb látványtervek képesek egy életérzés, hangulatvilág visszaadására. Munkáink során ennek elérésére törekszünk.

  A lakberendezés tervezés olyan mint a nagy bevásárlás. Gondoljuk végig : ha előre jól tervezett, átgondolt listával megyünk bevásárolni akkor nem lesz kellemetlen meglepetésünk hisz mindent megveszünk amire szükségünk van. Nos, ugyan ez történik a lakás felújításnál, lakberendezéskor.

  Szolgáltatásaink segítik a kivitelezést is, hiszen megkönnyítik a legszebb árnyalatok és formák megtalálását, a megfelelő anyagok kiválasztását.

  Megrendelőimnél fontosnak tartom a jó viszonyt és kapcsolatot, mert csak akkor tudom megvalósítani a karakterükhöz illő belső enteriőrt.

  Felkeltettük érdeklődését? 
  Kérje részletes tájékoztatónkat szolgáltatásainkról.