Szolgáltatásaim

LÁTVÁNYTERVEZÉS, LAKBERENDEZÉS ÉS BELSŐÉPÍTÉSZETI TERVEZÉS

01.  3D LÁTVÁNYTERVEZÉS

Az  elképzelések vizuális megjelenítéséhez többféle lehetőséget kínálunk. A belsőépítészeti terveket fotórealisztikusan jelenítjük meg, bemutatjuk, hogy hogyan fog kinézni az adott tér a valóságban.

 • Külső homlokzati látványtervek
 • Belső terek, enteriőrök látványtervei
 • Bútorok, tárgyak modellezése és látványtervei
 • Marketing alaprajzok készítése
 • Logó, Grafika, Arculati terv és Kézikönyv
 • Névjegykártya, Szórólap, Katalógus tervek

02. LAKBERENDEZÉS, TANÁCSADÁS

Vállaljuk lakása, irodája, üzlete lakberendezési tervének elkészítését és örömmel adunk tanácsot, hogy olyan otthonban éljen, vagy olyan helyen dolgozzon, ahová mindig szívesen tér be.

 • Lakbrendezés, stílusok, ötletek
 • Falszínek és burkolatok (minták)
 • Berendezési terv
 • Terméklista
 • Tanácsadás
 • Projektmenedzsment

03. 3D Alaprajz készítés

Ha egy nagyobb felújítást tervez, falakat szeretne mozgatni, bontani, építeni, esetleg fürdőszobát újraburkolni, mi szívesen segítünk a belsőépítészeti tervek elkészítésében.

 • Belsőépítészeti terv
 • Berendezési tervek
 • Bontási/Építési tervek
 • Műszaki rajzok készítése
 • Elektromos, Vizes kiállások tervei
 • Csempekiosztási és burkolati tervek

Kinek szól a szolgáltatásom?

Neked mindenképp, ha az alábbiakból magadra ismersz

Beruházóknak

Mit szólnál hozzá, ha sokkal gyorsabban és nagyobb profittal  tudnál ingatlanokat értékesíteni?

Látványterveink segítségével eredményesebben értékesítheted ingatlanodat! 

Látványtervekkel és esetleg új alaprajzi elrendezéssel mutatjuk be a lakásban rejlő lehetőségeket. Ebben az esetben a hozzáadott érték a látványterv, mely alapján a megrendelő jobban látja, mit is lehet kihozni a lakásból. A befektetőnek és az ingatlanosnak is nagyon előnyös, hiszen a minőségi látványtervek alapján sokkal eredményesebben tudja hirdetni az ingatlant.

A látványtervezés ebben az esetben nagy segítség a kivitelezőnek is, hasznos az egyeztetések során, de mégis a legnagyobb előnye, hogy a kivitelezés alatt álló ingatlant akár hónapokkal a kész állapot előtt be tudjuk mutatni az érdeklődőknek.

Napjainkban a beruházások megkezdése előtt szinte minden esetben készül 3D látványterv. Ezek többsége még az adott épület puszta megjelenítésére koncentrál. Ezen túlmenően a legjobb, fotórealisztikus látványtervek képesek egy életérzés, hangulatvilág visszaadására. Munkám során ennek elérésére törekszem, mivel ezáltal versenyelőnyhöz juttathatom partnereimet.

Felkeltetem érdeklődését?
Kérjen részletes tájékoztatót szolgáltatásaimról.

Kérek ajánlatot!

Gyártóknak és Forgalmazóknak

Elgondolkodott már azon, hogy Európa vezető termék gyártói miért használnak látványtervekből felépített termékkatalógust?

Látványterveim segítségével  a termék legyártása nélkül, több anyag- és színváltozatban elkészíthetem a terméke 3D modelljét. A környezetben található tárgyakat, díszítést nem kell megvásárolni, hiszen „a látványtervezett virág nem szárad el”.

A cél a jövő valóságának megmutatása, körüljárhatóvá tétele. A látványterv anyagát a megbízó több formában is kérheti, hiszen fotórealisztikus képek, animációk, mozgatható modellek, internetes honlapok is megalkothatók.

Komplex szolgáltatásaim átfogják az építészet, belsőépítészet, 3D animáció és multimédia széles skáláját költséghatékony megoldásokkal.

Az esetek nagy többségében elmondható, hogy a környezetbe helyezett termék látványtervekkel jobban tudnak azonosulni a vevők, tehát az így felépített termék katalógus marketing szempontból jobb, hatékonyabb értékesítést tesz lehetővé.

Felkeltetem érdeklődését?
Kérjen részletes tájékoztatót szolgáltatásaimról.

Kérek ajánlatot!

Tervezőknek

Tedd munkáidat még látványosabbá valósághű látványtervekkel, illetve

precíz dokumentáció készítéssel!

Megfigyelted már, hogy egyre gyakrabban használnak a lakberendezéssel és belsőépítészettel foglalkozó cégek látványterveket fotó vagy kézzel rajzolt tervek helyett?

A lakberendezők és a belsőépítészek számára nem idegen dolog a látványterv készítés, azonban az általuk használt CAD rendszerek nem nyújtanak olyan átfogó  lehetőségeket, mint a látványtervezésre fejlesztett 3D modellező programok, így azokkal nem készíthetők olyan mértékben valósághű látványtervek.

Gyakran találkozunk olyan tervezőkkel, akik vagy kézzel rajzolnak, vagy nincs idejük ilyen minőségű terveket készíteni, azonban szeretnének fotórealisztikus terveket adni az ügyfelüknek.

Reméljük az általunk képviselt minőség és látványvilág találkozik elvárásaival és a jövőben Önt is ügyfeleim között üdvözölhetem!

Felkeltetem érdeklődését?

Kérjen részletes tájékoztatót szolgáltatásaimról.

Kérek ajánlatot!

Magánszemélyeknek

Rám van szükséged, ha magánszemélyként: 

 • felújítanád az otthonodat és nem tudod hogyan kezd el
 •  szeretnéd látványtervek segítségével előre látni, hogyan fog kinézni az adott tér a valóságban
 •  szeretsz előre gondolkodni és nem utólag fogni a fejed, hogy valami nem fér be a szobába vagy túl nagy vagy kicsi az adott térhez
 •  szép igényes otthont szeretnél magadnak

A lakberendezés olyan mint a nagy bevásárlás. Gondoljuk végig : ha előre jól tervezett, átgondolt listával megyünk bevásárolni, akkor nem lesz kellemetlen meglepetésünk, hisz mindent megveszünk amire szükségünk van. Nos, ugyanez történik a lakás felújításnál, lakberendezéskor.

Szolgáltatásaink segítik a kivitelezést is, hiszen megkönnyítik a legszebb árnyalatok és formák megtalálását, a megfelelő anyagok kiválasztását.

Megrendelőimnél fontosnak tartom a jó viszonyt és kapcsolatot, mert csak akkor tudom megvalósítani a karakterükhöz illő belső enteriőrt.

Felkeltetem érdeklődését?
Kérjen részletes tájékoztatót szolgáltatásaimról.

Kérek ajánlatot!

Ügyfél vélemények

Kérdése van a szolgáltatásokkal kapcsolatban?

Lépjen kapcsolatba velem!